Tvillinge erfaringer

Tryk her for at komme tilbage til Tvillinge siden

Vores historie:

e-mail´s

De fleste e-mail´s der er kommet til os via hjemmesiden er spørgsmål og kommentarer om følgende:

1. Skal man lade sine børn gå i samme skole og/eller samme klasse.

2. Skal man lade sine børn gå i samme børnehave og på samme stue.

3. Har nogen erfaringer med, om det ene barn overtager magten og undertrykker det andet barn.

4. Kan de have samme værelse.

5. Tvillinger som kommenterer at de gerne vil have været skilt ad som børn.

Hvis I har kommentarer til disse emner må i meget gerne skrive til Roager's.
 

At samligne

Personligt (far) har jeg erfaringer fra et af mine tidligere job med tvillinger. Jeg har arbejdet for et firma hvor ledelsen var enæggede tvillinger og der har jeg oplevet en hel del.

Derfor tror jeg det er vigtigt at man aldrig samligner sine børn eller tvillingebørn med hinanden.  Jeg tror også at man skal lade være med, at kalde sine børn for tvilligerne, som om at det var et individ.

Jeg mener at man skal give alle sine børn plads til at være sig selv, og derfor også være forskellige. Det vil være klart at det påvirker børnene hvis de altid skal det samme. Faktisk er dette jo en dyrkelse af at de er tvillinger, og det mener jeg er forkert.

De får jo ikke lov til at være sig selv.  Børnene må efter min mening gerne det samme, og det er vigtigt at det er hvad børnene har mest lyst til, der skal styre hvad de gør.

Min egen svorger er tveægget tvilling og han har altid været irriteret over, at han og hans søster er blevet samlignet i hvad de kunne og hvad de skulle.  Der er jo ikke særlig mange "ikke tvillinger" som kan det samme, vel.

Sove

Vi har selv tænkt meget over, om der ikke er nogen der har erfaringer med om børnene skal sove i samme seng og/eller hvor længe. Max og Oliver sover i dag i samme rum men i hver sin seng. Da de var 1½ år gik det faktisk meget godt og vi er spændt på hvad tiden byder.

Eller om man skal lade dem sove i samme værelse eller ej. Hvad gør I der ude i det Danske land med Jeres børn.

Tryk her for at komme tilbage til Tvillinge siden